NCSUCPE
@ncsucpe
Active Member
Joined: Jan 9, 2021
Last seen: Feb 13, 2021
Topics: 0 / Replies: 11
Reply
RE: Missing APFS Volume in UI

Ok. Thanks. It is unexpected bahavior that I wanted to point out. It works for other drives in my setup. Thank you for the quick note.

2 years ago
Topic
Replies: 3
Views: 444
Topic
Replies: 2
Views: 446
Reply
2 years ago
Reply
RE: Beta 48 Mac Mini M1 Big Sur 11.1 RAID not mounting

No. It froze while working and the internal keep alive timer rebooted the system.

2 years ago
Reply
RE: Beta 48 Mac Mini M1 Big Sur 11.1 RAID not mounting

I think I hijacked an M1 thread. This is an Intel mac. I am attaching the support file. John

2 years ago
Reply
RE: Beta 48 Mac Mini M1 Big Sur 11.1 RAID not mounting

I just got a total system freeze and reboot. This is with the latest Big Sur beta and your latest SoftRaid Beta. I don't know if it was your driver ...

2 years ago
Topic
Replies: 7
Views: 598
Reply
RE: Beta 48 Mac Mini M1 Big Sur 11.1 RAID not mounting

@softraid-support The 4:09 kernel panic was not at shutdown. It killed the system and the report on restart had softraid extension in the report. Was ...

2 years ago
Reply
RE: Beta 48 Mac Mini M1 Big Sur 11.1 RAID not mounting

Here is the Panic. I will also upload some SoftRAID crashes.

2 years ago
Reply
RE: Beta 48 Mac Mini M1 Big Sur 11.1 RAID not mounting

I am seeing a similar issue. I have several disks defined (all APFS) and they are mounting but not showing as mounted. Also, I have had a couple of ...

2 years ago
close
open